Pakket- en Postdiensten

Tankstation Mos is een servicepunt voor DHL ParcelGLS Pakketshop en Sandd Post.

DHL Parcelshop

Tankstation Mos is een servicepunt van DHL Parcelshop. Hier kunt u pakketten ophalen en versturen. Komt het niet gelegen dat de bezorger persoonlijk een pakket, op een bepaald tijdstip, bij u wil afgeven? Dan kunt u ervoor kiezen dat uw pakket afgegeven wordt bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop bijvoorbeeld bij Tankstation Mos.


GLS Pakketshop

Uw pakket zeven dagen per week afgeven voor verzending? Dat kan! De GLS Pakketshop kent drie maten en prijsklassen. De omvang van het pakket wordt met een meetlint bepaald (langste en kortste zijde van het pakket). Wanneer u gebruik wenst te maken van deze dienst, dan moet u het pakket op werkdagen vóór 12:00 uur brengen. Dient u het pakket in het weekend aan, dan zal het op de eerst volgende werkdag worden aangemeld om af te halen.

Uw pakket is tijdens het hele traject te volgen met het nummer op uw verzendetiket. Uw pakket is tot maximaal € 500,00 verzekerd met een eigen risico van € 50,00.
 
Prijzen voor Nederland Lange en korte zijde Prijs
S- pack maximaal 50 cm €   6,25
M- pack maximaal 80 cm €   7,95
L-pack maximaal 150 cm € 11,75

Sandd Post

Sandd verstuurt uw brievenbuspakjes al vanaf € 0,56 en dat is lekker voordelig. Voor het versturen van post die in de opening van de brievenbus past, worden er drie opties aangeboden: brievenbuspakje basis, extra en premium.

Gewicht Basis Extra Premium
0-500 gram € 0,85 € 1,24 € 2,25
500-2000 gram € 1,50 € 1,89 € 2,25

Sandd bezorgt de post op dinsdag en vrijdag. U brengt bijvoorbeeld op dinsdag uw pakket bij Tankstation Mos. Deze wordt dezelfde dag nog verwerkt en wordt op vrijdag daaropvolgend bij de geadresseerde in de brievenbus bezorgd. Is de opening van uw brievenbus niet groot genoeg? Dan belt de postbezorger bij u aan om het pakketje af te geven.

 

Tankstation Mos kies je niet toevallig!

Sinds 1960

Tankstation Mos is opgericht in de jaren 60.

24 / 7 Tanken met pas

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons tanken.

Shop

U vindt een ruime collectie consumptieartikelen, postdiensten en loterijen in onze shop.

Tank en Schenk

Steun je eigen vereniging door bij ons te tanken en een bedrag te schenken.

Meer info

Tankstation Mos Geesteren

Hardenbergerweg 103
7678 VR Geesteren

Telefoon: 0546-631446
Route: Google maps